1-0

Till oss. Fy fan.

Korpen-pro

Korpenpro

Prick så här ball är man på plan

Sosseslakt

....står på programmet klockan 19:15 ikväll. Vi ska möta Korpenseriens i särklass sämsta lag - Syster(s)kap. Förlorar vi mot dem borde vi begå kollektivt självmord. Tror de har släppt in bort emot 50 mål och aldrig gjort ett enda själva. Prestigeförlust på ingång? Näe. Så får det bara inte vara.

Miss Fatness

Börjar jag inte träna regelbundet snart så kommer jag få rollen som säl i någon trevlig familjefilm i marin miljö.

Fredagsaction

Fy fan vad kass jag är på att uppdatera. Ingen risk att jag hamnar på topplistan inom de närmaste tolv åren, eller så. Jag borde skämmas.

Som rubtiken antyder har jag en hejdundrande fredagkväll. Jag har till exempel badat badkar, ätit varma mackor, läst en halvtråkig deckare samt köpt toapapper på Ica. Jag blir nästan rädd när jag tänker på hur rock n roll jag är. Just ja. Jag har klippt naglarna också.

Redan hunnit jobba två veckor och det är inte ett dugg ångestfyllt. Borde jag oroa mig? Det kan ju knappast vara normalt beteende av någon som nyligen haft 8 veckor betald semester. Lyckades lura en unge i går att jag har övernaturliga krafter. Han hickade som en tok och jag erbjöd honom tusen spänn för ytterligare en hickning. Tvärstopp. Stora ögon. Nyvunnen respekt. Fröken är en häxa!

Arbetsmoral

Näe. Sparsamt med sånt idag. Det är ju snart helg, bäst att trappa ner redan nu så man inte är utarbetad då. Förresten är det ju lunch snart, och inför en sådan ska man ju stressa ner ordentligt. Ska nog knata till Willys och köpa någon form av gourmetlunch - med stor sannolikhet en viktväktarlåda med slabbig lasagne. Eller kanske moussaka. Hm, pest eller kolera, kolera eller pest?

 

Pest.


Ärkeslan

Faråbror

 

Lite löst folk jag träffade när jag var hemma i bonnhålan.  


Livegen

Jajamen, så var det slut på friden. Redan jobbat nästan en vecka. Redan utbränd.
 
Eller näe. Bara helt sjukt förkyld, snörvlig och seg i allmänhet. Jag har faktiskt haft en förvånansvärt bra inledning på jobbet. Ny kollega som jag fungerar riktigt bra med och jag har inte heller varit nära att ringa nödslakt på morgnarna utan kunnat hoppa (eller iaf hasa) upp efter bara en eller max två snoozningar. Har det blivit folk av mig?
 
Näe. Det tror jag inte.
 
Vad mer finns att berätta? Grunden förlorade sin första höstmatch (trots magnifikt spel från min sida, jag lyckades faktiskt med en passning) mot ett överlyckligt Ice for the bird. Ett sådant underligt namn på ett fotbollslag. Bara det borde ha givit dem minst nio minuspoäng.  
 
Var förresten hemma i bonnhålan i helgen. Riktigt kul.  

Gosabstinens de luxe

Ja. Så illa är det. Här sitter man som en smällfet bonnkatt och vill bara bli klappad.

Gisslan på Hedens IP

Grunden Girls har ett broderlag i division 7 - Bobby BK. Igår hade de höstpremiärmatch på Hedens IP mot ett, åtminstone visuellt sett, ganska fånigt Sannahed. Tänk blekta pudelfrisyrer och pizzamagar. Hur som helst, en sådan match vill man ju ogärna missa. Någonstans i slutet av första halvlek börjar viss kissnödighet göra sig påmind hos mig, så jag sitter som bäst och tänker ut vilken buske det ska bli som ska få den stora äran att skyla mig. Louise tar en lov i omgivningarna och kommer sedan tillbaka och meddelar mig att det högra omklädningsrummet är olåst och att jag således kan gå dit och göra mina behov. Oh well. Sagt och gjort.

 

Omklädningsrummet var av sedvanlig standard, toaletten likaså. Skönt, skönt var det att sänka ner gumpen på toastolen. Inte fullt så skönt var det att sekunden därefter höra att någon kommer in i omklädningsrummet. Hoppas, hoppas att det är en toaaspirant. Helst kvinnlig. Nähä. Hoppas hoppas att det är någon som tänker gå snart. Nähä. Hoppas hoppas för faaan att han inte tänker duscha- toaletten är ju granne med duschen. Jaha. Han duschar. Hoppas hoppas att jag kan komma ut innan resten av laget kommer in i omklädningsrummet.

 

 Ångest. Panik. Hemsk förnimmelse av dålig komedi.

 

Jag låste upp, kollade stint åt höger och pep iväg. Vem var den nakna stackaren? Läser du får du gärna ge dig tillkänna.


Gud hör bön

Misstänkt man(kvinno)fall på fotbollsträningen. Uppskjuten till i morgon eller tisdag. Jag ler i smyg.

Go Grunden Girls

Jojo, man är ju Korpenstjärna. Jag och lite andra tuffa tjejer startade ett lag i våras - Grunden Girls, en rejäl framgångssaga. Efter tre spelade matcher ligger vi tvåa i tabellen. Allt var svinkul och fotboll var king! Efter en lång, skön sommar utan fotbollsträning känns det mer än drygt att dra igång igen. Fotboll is gay. Nästa match den 15:e, motivation någonstans strax över noll. Träning ikväll vid kl 18. Jag hoppas i smyg på ett skyfall.
 
 Oh well. DJ-andet i fredags var mer än lyckat. Jag dabbade mig inte en enda gång. Fick dock lite panik när folk började dansa till musiken jag valde och råkade i all hast välja en Smithslåt för att följa upp succén. Det fick jag stark kritik för från grannen i båset. Men va fan - lite publikfrieri får man väl ägna sig åt?  Schysst hur som helst att få betalt för att dricka bärs och vara musiknazi. Det kan jag lätt vänja mig vid.
 
Nu är mamma på besök. Det lockar fram en del sidor hos mig som jag inte visar alltför ofta annars. Tonårstrotsstyle.  

Hang the DJ part II

Ja usch, ju mer jag tänker på det desto läskigare blir det. Måste ägna kvällen åt att lyssna igenom mer tveksamma skivor och bestämma mig för vad som är bra respektive anus. Tur att det hela krockar med Augustibuller - det borde borga för ett visst manfall på krogen.

 

Börjar jobba om en dryg vecka. Detta sker med synnerligen blandade känslor. Trist att inte kunna sova till 11 längre - skönt att inte behöva göra det. Överhuvudtaget blir jag en mer produktiv person när jag har ett jobb att gå till. Såsar ganska lätt ihop annars. Idag har jag åtminstone tvättat i evigheters evighet. Blir så när snålhyresvärden bara tillhandahåller en - äcklig som fan - tvättmaskin.


Long time no apa

Ja. Har inte haft lust, tid eller ork att skriva den senaste veckan. Jag utlovar härmed bot och bättring!

 

I morgon är det tänkt att jag och Lollo ska vara DJs på en krog i stan. Ska bli mycket intressant. Har just hispat som faen över vilka skivor jag ska ta med och vilka låtar på dem som det är tillåtet eller förbjudet att spela. Känns som väldans mycket credd hänger just på den här kvällen. Får väl se till att vara sjukt snygg så jag på så sätt kan kompensera för eventuella musikaliska övertramp.

 

Tryggt dock att brorsan jobbar natt så man slipper hans vakande Stasiöga :p


RSS 2.0