Latent fetto
Trodde jag, ja. Har nog aldrig gjort mig så många ärenden till köket som nu. Upptäckte (av en ren slump, jag lovar!) att nämnda skorpor passar exakt lika bra till kall mjölk. Och till vatten. Och till fläderblomssaft. Och som de är. Som de är är de faktiskt till och med löjligt goda. Jag snittar nog på femton skorpor per dag. Kanske tjugo. Mycket lämpligt nu när jag är långförkyld och inte kan träna. Mycket lämpligt.
Haha, känns igen! Såna där italienska skorpor är farligt goda.. Vi hade sådana på jobbet, och jag som är galen i kaffe tog ett gäng skorpor till varje kopp. Och sen bröt jag ett revben så jag kunde inte träna!
Nuvarande lasten är dock pecanpaj, maken till fettbomb måste vara svår att överträffa (om man kan skriva så). Tur det har läkt..
Alltid trevligt med en friend in misery. Pecanpaj? Bara genom att läsa ordet går jag upp i runda slängar 25 kilo.
Går upp med 25 kg, det vill ju inte säga lite det...
Som nyårslöfte hade jag att baka mängder av pecanpajer under 2006. Upptäckte hur goda dom kunde vara i höstas... Borde nog i efterhand även gett ett nyårslöfte som innebar att träna mer, men.. man kan inte få allt :)
Hejja nu har slan nummer två hittat hit ;)
Wihooooooo. Slankonvent!
latent?
Jag hatar dig, Danjel.
(Se där, din första kommentarkommentar:)
Hej på dig !!!
Hej på dig med, D-lags-människa. Hälsa Börje!
D-lags...Eller är det Tarzan jag ska hälsa?